hmm w 1995 byly juz SOHC ? bo moc w opiscie podana 211 KM (to tez ciekawe).
wydaje mi sie ze pomylka... powinno byc w okolicach 150-160 KM i wtedy nie ma problemu z rozrzadem bo silnik to OHV.
to prawda - wystarczy być słabym psychicznie i kupisz auto choćby ci się nie podobałoSprzedawca bardzo przekonywujący i zachęcający do kupna (ma gadane)
tapicerka robi dobre wrażenie - nie zniszczona. na fotkach na aukcji jest wyczyszczona, ale w rzeczywistości jest nie gorszaNapisz jakie wrażenie robi ta niebieska tapicerka?
jak napisałem wyżej - nie zaglądałem. Jedynie kładłem się pod autoZaglądałeś pod auto? nie ma żadnych wycieków?
o tuż toprzedawca czarował, że auto diagnozowane, że jest kilku chętnych, że drugiego takiego nie kupię za tą cenę... być może to wszystko prawda.
Gdyby nie fakt, że w sprzedający czekał na przelew zaliczki od jakiegoś mało zdecydowanego klienta, to byłbym u niego z wizytą. Sprzedający poprosił o wstrzymanie do czasu, aż wyjaśni się sprawa czy zaliczka dotarła na jego konto.
wygląda równie apetycznieNa zdjęciach autko wygląda apetycznie. Wciąż zżera mnie ciekawość jak wygląda z bliska
to samo chce zrobić na weekendzie + wjechać na podnośnik.Warto byłoby nawiedzić sprzedawcę z zaskoczenia i zobaczyć jak odpala kiedy będzie zimne.
hmmm...to chyba była prawda, na allegro go już nie maJutro (sobota) , pojutrze (niedziela) oraz środa - mają przyjechać potencjalni kupcy z kasą na wierzchu.
jak jest naprawdę to niewiem.......