Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Awatar użytkownika
pumba

Re: Przegladam kolejne Exy I i proszę o porady

2010-10-25, 19:25

Napisałeś że w planie EX I, kupujesz Cheviego. Piszesz że to auto dla przysłowiowego Kowalskiego i jesteś zdruzgotany tym, że to auto do lansu ???
A do czego się pytam ??? Do gnojenia w błocie, w ciężkim terenie ??? Twój wybór padł na Chevroleta i niech ci służy jak najdłużej . Polansować możesz Blazerem jak i Suburbanem tylko różnica polega na tym, że tym drugim byłaby większa Ameryka. Te dwa w/w autka to na ryby, grzyby lub z żoneczką na kawkę i lody do kawiarni. Takie jest tylko moje spostrzeżenie i nie ma w tym nic dziwnego.
pozdro
:564: :peace:
Mleko uzdrawia, piwo ratuje :)
Nie każda morda pasuje do Forda ;D

Awatar użytkownika
resetx
Model Explorera: EX II 1997 SOHC
Kontakt: Strona WWW

2010-10-25, 21:34

:evil: :evil: :evil: nie dobry ty :) :evil: :evil:

s1wy

2010-10-25, 22:57

Nie jestem zdruzgotany tylko zdziwiony... Dziękuję za podpowiedź co mam robić z Blazerem... Dobra rada na wagę złota...
8-) ;-)
Ostatnio zmieniony 2010-10-25, 23:01 przez s1wy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hubi
Model Explorera: EX I 1994 hotwheels

2010-10-27, 21:57

pumba, a czym dla Ciebie jest "auto do lansu"?
Jak się postarać to i maluchem można się lansować.
A czym jest EX okuty w terenowe oponki, wyliftowany i uzbrojony w terenowe gadżety?
Czy jest autem do lansu, czy autem do lasu i błota?
Piszesz, że Suburban i Blazer to auta na ryby i grzyby. A EX jakim jest rodzajem auta? Nie powiesz mi chyba, że to rasowa terenówka.
Moim zdaniem to czy auto jest do lansu, czy nie raczej zależy od tego kto siedzi za kierownicą
w EXI nie ma rzeczy trudnych - czasem tylko są czasochłonne :chillout: 517015460

Awatar użytkownika
norbi73
Model Explorera: EX I 93" 4,0 supercharger
Kontakt: Strona WWW

2010-10-27, 22:15

Polansować możesz Blazerem jak i Suburbanem
a czy jechałeś kiedyś suburbanem po polskich leśnych drogach??
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..

Awatar użytkownika
pumba

2010-10-28, 10:54

Zgodzę się z tym Hubi, że jak człowiek się postara to może polansować i maluchem. Można polansować rowerem. Odpowiadając na to czy uzbrojony Ex I to rasowa terenówk to powiem tak. Prędzej niż suburban czy blazer. Szybciej zdecydowałbym się polansować EX I i zdecydowanie spróbowałbym wjechać nim w zabłocony las. Twoje ostatnie zdanie jest jak najbardziej wyjaśniające. Polansować może każdy i czym tylko zechce. Wybór należy do chcącego polansować. :-)

a czy jechałeś kiedyś suburbanem po polskich leśnych drogach??
Po polski leśnych nie. Miałem przyjemność będąc na mistrzostwach europy W Finlandii dojeżdżać około 5 km do miejsca zbiórki. Droga przez las wiodła na odcinku od 100 do 200m. Jeździłem tak przez 7 dni.
Dziękuję za podpowiedź co mam robić z Blazerem... Dobra rada na wagę złota...
Weź zrozum ,że ja nic ci nie każe. Zrobisz co zechcesz i przeznaczysz swojego Blazera do czego tylko będziesz chciał. Możesz używać go w ciężkim terenie, możesz na ryby itd. Chcesz lansować - lansuj, nie -nie rób tego. Moje zdanie jest takie a nie inne. Nic nie zmieniam, pozostaje przy swoim. To jest tylko i wyłącznie moja opinia na temat tych w/w aut. Przepraszam, że ci nie pomogłem. Wybacz ;-)
Mleko uzdrawia, piwo ratuje :)
Nie każda morda pasuje do Forda ;D

Wróć do „SAMOCHODY Z OGŁOSZEŃ”