eeeetam.... Przykleje sobie znaczek i tez bede super wypasiony LIMITEDale nie LIMITED

eeeetam.... Przykleje sobie znaczek i tez bede super wypasiony LIMITEDale nie LIMITED
ale duch jego wciaz krazy po forum...."Limited" był niedawno i co ważne krótko
No własnie...pytanie co z tą skrzynią na co wymienił i czy ma na to jakieś papiery
Tez to ogloszenie widze juz dluzszy czas. Cos z nim chyba jest nie teges skoro sie sprzedac nie moze...ten jest już na sprzedaż prawie rok i cena spadła o połowę prawie w tym czasie chevidan szukał jakiś czas temu auto to może go oglądał
o to by nawet bardziej pasowało bo te silniki z tego co się zorientowałem nie mają takich problemów z rozrządem, prawda?To co on pisze z ta moca ("205km" to bzdura, bo 96' mial OHV, czyli 156 km.
Prawda ale za to miewają problemy ze skrzyniami (jeśli się o nie nie dba)o to by nawet bardziej pasowało bo te silniki z tego co się zorientowałem nie mają takich problemów z rozrządem, prawda?
Zgadza sieo to by nawet bardziej pasowało bo te silniki z tego co się zorientowałem nie mają takich problemów z rozrządem, prawda?
...Poza tym moc to jedno, a moment obrotowy drugie...