Kupcie za tą cenę EX III z Poznania, tego białego z Allegro za 29.000.
Mówisz o tym
EX III biały Poznań ?? Jeśli tak to ja się nim kiedyś (na początku grudnia) interesowałem wtedy był nieopłacony więc żeby cokolwiek zrobić to trzeba było lawetę brać, teraz już jest opłacony, więc może faktycznie warto. Co więcej z tego co pamiętam to 1mila=1,6km czyli wg matematyki której mnię uczyli przez wiele lat to te 112tys mil=ok 180 tys km a nie jak podaje sprzedawca 165tys. Na moje pytanie dlaczego tak przekłamuje w ogłoszeniu, to na to odpowiedział "każdy może sobie po swojemu sam przeliczyć". Oczywiście nie chodzi mi tu o to że to jest aż 180tys tylko że tak jawnie przekłamuje.
Poza tym autko fajnie się prezentuje.
Aha no i tam ze zdjęciami był jakiś numer, że zdjęcia zewnątrz są nie jego auto tylko jego kumpla, bo ma takie samo czy jakoś tak, już nie pamiętam dokładnie

Ale przecież auta ze zdjęcia się nie kupuje tylko trzeba jechać obejrzeć.
zastanawia mnie rocznik 2001 i buda dwojki - on juz w tym roczniku powinien byc chyba w tej nowej kascie ???
Z tymi amerykańcami to różnie bywa z tymi rocznikami. Ja mam też niby rocznik 2001 wg strony Forda, a wg polskich urzędników 2000 i jak tu teraz nadążyć? Fakt faktem pierwsza rejestracja była pod koniec 2001r.
Swoją drogą w tamtym roku kumpel ściągał Mitsubishi EVO X rocznik 2009 i dopiero 2 stycznia w tym roku udało mu się go zarejestrować w polsce. Na szczęście miał amerykańskie blachy więc mógł jeździć, bo inaczej to by koleś rozstrzelał wszystkich urzędasów

Dwa duże fordy w mojej stajni: Econoline i Explorer - prezentowały się świetnie.
Pozdrawiam wszystkich Explorerowców z Łodzi i okolic.