Wiemy ze tu w Polsce sluzyl tylko rodzinnym wyjazdom, co bylo w stanach to nie mamy szans sie dowiedziec

. Przed zakupem mamy sie udac ze sprzedajacym do serwisu w ktorym wszystko robil w autku. Jest to serwis samochodow amerykanskich, moze tez wiec jest to na plus, bo bardziej znaja sie na rzeczy. Z gazem tez mamy mozliwosc podjechac pod komputer, wiec na tyle co mozemy bysmy go sprawdzili, w sumie to teraz ja, bo maz wlasnie wyjechal, zakup zostal wiec na mojej glowie. Ciezko na pewno nam tak wszystko sprawdzic, bo dotychczas same disle z manualna skrzynia, wiec ten Explorer bedzie sporym wyzwaniem dla nas jakby nie bylo

. Pozniej postaram sie dowiedziec co w tym serwisie sa w stanie sprawdzic. Jeszcze jedno pytanie do znawcow^^, bo pytalismy wczoraj czy ma ksiazke serwisowa i pan mowil, ze nie, bo ze stanow takowej nie dostal i sam tu nie zakladal. Czy to jest niepokojace czy normalne z samochodami pochodzacymi z USA? Podejrzewam tez, ze nie ukrywa nic, bo nie proponowalby raczej wtedy nauki jazd i, ze zawsze sluzy nam pomoca itp. Po jezdzeniu po komisach jestesmy naprawde pod wrazeniem uprzejmosci sprzedajacego, w sumie gdy pojechalismy go obejrzec nie zadawalismy pytan, bo sam opowiadal o wszystkim, zaletach tez, ale zaczal w sumie od wad ^^. Juz zerkalismy na allegro, ze jesli bardzo nas bedzie kolila w oczy ta tapicerka to zawsze mozemy kupic nowe fotele hehe. Moze tez jesli cos wyszloby w serwisie udaloby sie zjechac z cena, wczoraj do 18tej mielismy dac odpowiedz i nie wiedzac co robic zgodzilismy sie na zakup, wiec teraz ciezko byloby sie targowac jeszcze.
Co do okazji, to ten pewnie taka nie jest przez cene. O okazjach pisalam kiedy jechalismy do slupska zobaczyc autko i sprzedajacy ktory wiedzial ze bylismy w drodze zadzwonil do nas w polowie tracy ze przyjechal gosciu i wzial go od reki, drugie autko ktore wpadlo nam w oko zostalo sprzedane tego samego dnia kiedy pojawilo sie ogloszenie.
Najgorsze jest to, ze ja jeszcze jestem pelna obaw, ale maz cale zycie marzyl o takim samochodzie i tak sie na niego juz nakrecil, ze zadne argumenty do niego nie przemawiaja

. Momentami ma watpliwosci, ale chyba i tak nie na tyle, zeby calkiem zrezygnowac, takze pozostaje mi dopilnowanie zeby faktycznie stan techniczny byl ok, co nie jest proste ^^. Czytajac poprzednie oceny jak po zdjeciu poznawaliscie ze bity, cos tam od innego modelu to chyba nie jest az tak zle. Pocieszam sie hehe ^^. Dziekujemy za pomocne opinie bardzo, bardzo ^^. Pozdrawiam i przepraszam za tyle do czytania

. Jagusia