2012-11-02, 10:51
Gosciu sprzedający, to naprawdę artysta-fotografik. Fajnie ma obcykane autko i wnętrze. Trochę też pisarz science-fiction, wkradły się małe nieścisłości w opisie jak: pick up, halogeny przód (ja ich nie widzę), komputer pokładowy (nie widać panelu sterowania nim), klimatronik (ja widzę klimę manualną), klima trójstrefowa (dla mnie to tylko rozdział tył-przód na panelu nad lusterkiem wstecznym, powinien być jeszcze na strony pasażer , kierowca), podgrzewane fotele (może kierowcy bo nie widać włącznika podgrzewania dla pasażera), kierownica multifunkcyjna (widać tylko przyciski tempomatu), wielofunkcyjny tylny podłokietnik (nie ma i nie było go w EX III z tyłu , chyba że tak nazwiemy tylne środkowe siedzenie które można złożyć), klimatyzowany schowek i podłokietnik (chciałbym to zobaczyć). Reszta to standard w tej bryczce. To takie moje spostrzeżenia co do opisu wyposażenia które oglądam codziennie w realu siadając w swoim autku. Ogólnie ładnie wygląda. Przebieg raczej realny. Przydałyby się do kompletu dekielki na felgi. Sprawdź Carfax, nie zapomnij o kółku zapasowym (butla gazowa jest w miejscu koła zapasowego) i przetestuj u gościa działanie zamka kodowego na drzwiach. Co do przeróbki światel to zarówno tył jak i przód nieprzerobiony. Grzebanie w elektryce. Lamp na europę nie znajdziesz bo EX III nie był robiony na Europę. Jak wszystko dotkniesz , sprawdziśz , wyjaśnisz i przejedziesz się sprawdzając przełączanie napędów i ich działanie to targuj i kupuj. Chyba , że się będziesz źle czuł za kierownicą tego EX, w co oczywiście wątpię.