http://tablica.pl/oferta/ford-explorer- ... c;promoted
Ciekawostka, zatankujesz do pełna, to jak wracasz po 8 godzinach postoju do auta, to wskazówka jest właśnie w tej pozycji co na zdjęciu w ogłoszeniu. Jak odpalisz, to powoli wraca na full. Przynajmniej w '99 SOHCZa mojej kadencji swojego nie miałem tak zatankowanego
miałem tak samo i się zastanawiałem czy ostatecznie zatankowałem do pełna czy nie ale po czasie jak piszesz wracało na fullCiekawostka, zatankujesz do pełna, to jak wracasz po 8 godzinach postoju do auta, to wskazówka jest właśnie w tej pozycji co na zdjęciu w ogłoszeniu. Jak odpalisz, to powoli wraca na full. Przynajmniej w '99 SOHCZa mojej kadencji swojego nie miałem tak zatankowanego
Żartujesz o jakieś 28, te auta 4 lata temu można było poniżej 40 kupić, jakbyś sobie zobaczył wycenę to myślę, że nie była by wyższa.I kolejny "marzyciel cenowy"...![]()
Przesadził o jakieś 10 tysi...
Ja mam kable 2x4mm, wcześniej używałem cieńszych i moim zdaniem grało to gorzej. Ja bym dał na twoim miejscu chociaż te 2x2.5mm szczególnie, że pewnie krótkie nie będą.
Chyba się starzeje, nie ten tematJa mam kable 2x4mm, wcześniej używałem cieńszych i moim zdaniem grało to gorzej. Ja bym dał na twoim miejscu chociaż te 2x2.5mm szczególnie, że pewnie krótkie nie będą.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale że o co chodzi ... ?