nr 1. atrapa owszem wymieniona, ale odblaski boczne również, więc może właściciel miał jakieś zapędy w upiększaniu auta.
Mam głupie wrażanie, że prawe przednie koło jest przekrzywione - tzn nie trzyma zbieżności
brak halogenów w zderzaku - pewnie zgniły i właściciel nie założył nowych - miałem to samo

jednak napisał w ogłoszeniu, że "światła przeciwmgłowe" są...
Przez atrapę widać, że chłodnica oleju jest i tylne kierunki wskazują, że to europejczyk
felgi CHYBA w miarę ładnym stanie
nr 2. śmiesznie małe opony
wizualnie ładny, poza tymi kołami i odchodzącą niebieską folią z tyłu.
Brak zdjęć środka - nie widać co tam się dzieje w środku.
Brak śladów rdzy przy wlewie - lakier się ładnie prezentuje. Wygląda na europejczyka, ale nie mam pewności.
Brak podanego przebiegu.
No i po co mu te dwie antenki na dachu?
Jeśli skrzynia rzeczywiście po remoncie to duży plus (jest szansa, że auto trochę pojeździ

)
nr 3. sport - wyjątkowo podejrzanie niski przebieg - pewnie w milach podany

. Auto robi wrażenie odmalowanego. Przez moment myślałem, że to ten model co długo stał w Bydgoszczy, ale ten jest 4WD, a tamten nie był

Butla niestety w bagażniku - nie dość, że sport jest mniejszy od klasycznego EX'a to jeszcze część bagażnika stracona

- głupota
Welurowe fotele, kierownica trochę zmęczona.
Naklejka z numerem tablicy rejestracyjnej przyklejona na szybie pasażera???
brak rolety w bagażniku
lewy przedni reflektor skrzywiony i pęknięta ramka
ta wgniota na drzwiach - myślę, że do zrobienia bez ingerencji lakiernika - tzn można to łatwo wyprostować - ślad będzie ale nie taki jak teraz.
Mimo wszystko sporcik to fajne auto, ale wymagałby bliższego obejrzenia
Lepiej robi w terenie niż klasyczny EX
nr. 4. na zdjęciach nie ma czego specjalnie się przyczepić.
Jeśli oglądałbyś auto to zwróć uwagę czy kierownica mocno wytarta i czy fotel kierowcy wysiedziany. Niewyraźne zdjęcie tyłu (to z otwartym bagażnikiem, ale tylny pas CHYBA zżera rdza.
Ubogie fotele - bez elektryki i do tego welurowe.
Cały opis dotyczący skrzyni manualnej to bzdury. Temat był już poruszany na forum - taką skrzynkę też można łatwo ukatrupić. Owszem jazda inna ale czy aż tak? Nie zgodziłbym się.
Poza tym sam fakt, że aut z manualną skrzynią jest mało prowadzi do tego, że części są też trudno osiągalne - wystarczy zapytać Rad-T jak ściągał części do manualnej skrzynki ze stanów i ile to trwało czasu i ile nerwów to go kosztowało.
16 litrów jest do uzyskania w cyklu mieszanym w automacie...
Część zdjęć auta prawdopodobnie nieaktualna - tzn wykorzystane wyraźnie z poprzedniej aukcji z otomoto.
Ja osobiście wybrałbym sporta - po dokładnych oględzinach oczywiście.
Ciut lżejszy, więc i z odpowiednim traktowaniem pedału gazu ekonomiczniejszy.
Do tego łatwiejszy w manewrowaniu w mieście

Cena do negocjacji, ale pewnie coś do robienia w nim jest... choć kto wie, kto wie
kupowanie auta to wieczna loteria - nigdy nie wiadomo co się trafi