Zna ktoś może to auto? Szukam kogoś kto byłby w stanie poświęcić swój czas i wiedzę i pomógł mi dokładnie sprawdzić to auto na miejscu, byłbym bardzo wdzięczny
No nawet całkiem, tylko zastanawia mnie przedostatnie zdjęcie w ogłoszeniu, jakoś dziwnie krzywo wygladają koła z tyłu i nie wiem czy to tylko tak zdjecie zrobione czy to jakaś usterka. Bede dzwonił jak wrócę z pracy. Jeśli byłoby wszystko spoko i miałby takie samo wyposazenie jak ten czarny to pewnie bedę sie wybieral na oględziny
jak bedziesz brac tego bordo... to ja pomoge ci z tym orurowaniem z przodu...
bo wiesz takie orurowanie trochu wazy... wiec wiekszy opor wieksze zuzycie paliwa... a po co takie koszty na początku...
Ostatnio zmieniony 2012-01-23, 19:18 przez miki666, łącznie zmieniany 1 raz.
ja chetnie pomoge i przygarne tego kangura:-) ... może innaczej... popatrz jakie ładne lampy bedziesz miec // "cleary" no szkoda ich zaslaniac a kangur co by nie lezal oddasz mi:-)
narazie go jeszcze nie mam więc spokojnie a jak już przygarnę to i tak nie oddam, nie martw się jak znajdę taki drugi to ci od razu dam namiary chyba że chcesz to może będę miał możliwość ściągnąć taki ze stanów