a jeżeli chodzi o tego typu uszkodzenie to brak wymiany oleju przez milion lat, a nie sądzę żeby ktoś się pokusił o zdjęcie skrzyni z konwerterem i nalanie starego bełtu itd...

Firma bardzo znana MIDPARTS...........pisz jaka to firma, coby inni uważali.
Jak masz trochę czasu to ja bym im nie popuścił....
olej był zmieniony na czas właśnie, potem przy okazji wymiany elektrozaworu raz drugi. przejechane 30 kmPabloo4 koniecznie wymień nazwę firmy (z kilkoma mam jakiś kontakt)
a jeżeli chodzi o tego typu uszkodzenie to brak wymiany oleju przez milion lat, a nie sądzę żeby ktoś się pokusił o zdjęcie skrzyni z konwerterem i nalanie starego bełtu itd...
regenerowali tylko konwerter, wiesz ja dałem do nich bo dużo osób polecało, raczej dobre komentarze mają. sam nie rozumiem tej sytuacji.midparts dobra firma hmmmm![]()
a czy oni tylko regenorowali konwerter czy też montowali całość do EXa ?
wiesz nie chodzi w sumie o sam konwerter. robocizna, stracony czas, nerwy. tak chyba nie zdobywa się klientów. mamy XXI wiek.Ja bym tam walczył i pisał a jak nie to do sądu. A i rzeczoznawcę bym załatwił. Wazne żebyś miał wszystkie dokumenty od nich. Fakt, firma znana, ale to nic nie zmienia. Firmy znane i nie znane obowiązują takie same przepisy prawa.
właśnie o tym rozmawialiśmy, że być może swoim stałym klientom tego się nie zrobi, bo za duża strata...Jest gdzie, ale to jest bardzo przykre, że do tego trzeba użyć znajomości...![]()
Normalnie PRL się kłania po latach, dla swoich solidnie, dla innych po lebkach