Ja przed tym badziewiem co wlałem miałem mobila 220
  Ja przed tym badziewiem co wlałem miałem mobila 220 Ja przed tym badziewiem co wlałem miałem mobila 220
  Ja przed tym badziewiem co wlałem miałem mobila 220 ja mam zalany mobil 320  bo z tego co pamiętam  to 220 nie spełniał norm
  ja mam zalany mobil 320  bo z tego co pamiętam  to 220 nie spełniał norm   olej  możesz lać z wyższymi  specyfikacjami  aby nie w dól
 olej  możesz lać z wyższymi  specyfikacjami  aby nie w dól  

MirEx68
 MirEx68

AMENrafał olejem juz sprawy nie załatwisz
 Speedo
 Speedo

karolb863
 karolb863

MirEx68
 MirEx68

, a tak na poważnie: i tak by za chwilę padła, może tylko jeden dzień później.
 , a tak na poważnie: i tak by za chwilę padła, może tylko jeden dzień później. masz tam fotomanual do 5r55e - prawie to samo...
 masz tam fotomanual do 5r55e - prawie to samo... MirEx68
 MirEx68

Jest tam wszystko krok po kroku z malutkimi wyjątkami. Polecam.a zaglądałeś do działu skrzyń ?masz tam fotomanual do 5r55e - prawie to samo...
 Po takim zagęszczeniu skrzynia pracowała jeszcze ładnych parę lat aż auto zgniło, po czym widziałem ją w ogłoszeniach sprzedawaną jako że w idealnym stanie
 Po takim zagęszczeniu skrzynia pracowała jeszcze ładnych parę lat aż auto zgniło, po czym widziałem ją w ogłoszeniach sprzedawaną jako że w idealnym stanie  Może rzeczywiście za rzadki ten olej...
 Może rzeczywiście za rzadki ten olej...