Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
lukas_ko

Re: skrzynia ASB lukas ko - co to za błąd

2008-04-23, 21:38

No to super :528:
Co do wskaźników wpadł mi jeszcze jeden pomysł montażu może zamontować je nad kratkami nawiewu powietrza na tej czarnej ramce bo jest ona trochę niżej jak góra deski?
lub na dole ramki pod przełącznikami???

chevidan

2008-04-23, 21:46

z tymi wskaźnikami zrobimy chyba tak:
zainstaluję czujniki,podłączę insalację,podłączę wskaźniki i zostawię trochę więcej przewodów a ty będziesz sobie przykładał w różne miejsca i gdzie Ci się najbardziej spodoba tam je przykręcisz.szkoda żebym robił dziury w desce a Tobie się nie spodoba w realu i będziesz je przekładał.

lukas_ko

2008-04-23, 21:56

Nieeeeee
Montuj je według własnego uznania. Przymierz na dole na górze i zobacz jak leży... :evil: a na pewno będzie ładnie tylko mi nie montuj kurnika zespolonego na wskaźniki niech każdy będzie osobna tak chyba będzie łaniej :-P
Ja ich na pewni nie będę przenosił po tobie no chyba że mi je zamontujesz centralnie za kierownicą :twisted:
Nie mam czasu na bawienie się z tym i pewnie jak byś ich nie zamontował te kabelki by tak wisiały do następnej awarii i wizyty u ciebie :mrgreen:

Wróć do „SKRZYNIE AUTOMATYCZNE ASB”