Dzisiaj rano byliśmy w firmie "Ejdrob" w Gdańsku na ul. Sztutowskiej 20.
No i się zaczęło...
Wczoraj dzwoniłem żeby się upewnic czy mają płyny i oleje Quaker Statea w ilościach których szukałem- "miła Pani" w słuchawce stwierdziła, że dysponuje wszystkim OD RĘKI!!
Dzisiaj rano pojechaliśmy kupic wszystkie potrzebne płyny do Exa
W biurze siedziały dwie "ŚLICZNE" panienki i "koleś"który w momencie jak nas zobaczył, zrobił minę cierpiętnika
Po tym jak "towarzystwo" z biura zorientowało się, że klienci jednak od nich coś chcą okazało się, że pomimo zapewnień TOWARU NIE MA!
Ta firma posiada tylko pojedyńcze sztuki które robią za wystawę...Chciałem zamówic płyny i oleje ale dowiedziałem się, że towar będzie dostępny MOŻE pod koniec przyszłego tygodnia no i po tym się wkur...em!!!
Po tej sytuacji zadzwoniłem do przedstawiciela Quakera na Polskę w Koszalinie i powiedziano mi, że:
- Ejdrob jest hurtownią której oni sami zaczynają unikac ale za to dostałem kontakt do bardzo miłego Pana z Rumii, który jest również przedstawicielem Quaker State, od niedawna
Ustaliłem z nim co jest potrzebne a na dodatek sam zaoferował FV i przywieźienie
Dane przedstawiciela:
Firma KADA
ul.Stoczniowców 2G Rumia
tel.:
058- 664 43 37
603 55 40 30
Z tego co dzisiaj "widziałem i słyszałem" wynika, że w chwili obecnej trzeba już unikac firmy EJDROB- szkoda, że tak czasami wychodzi

Był Exik II z '95r. 4,0+ LPG- teraz śmiga w Kwidzynie

Lincoln Continental (przejściówka) z '88r. 3,8 +LPG
Była też nasza "panna"- Nissan Almerka 1,4S z '96r... teraz jeżdzi w Iławie
Monika i Rafał
+48 505 964 924, +44 7706 549044