ej no bez przesadyNo cóż,jesteś wielki i na prawdę możesz być dumny z siebie,że zrobiłeś coś takiego,że w ogóle się odważyłeśnie jeden mechanik mógłby się od ciebie uczyć
to że od zera to ok ale nie szedł do końcano przecie patrzy na prędkościomierzale ten but but to nie był kickdown... (prawda?)od zera szedł.
u mnie gdy depnę kickdowna to na pierwszych 4 biegach wali do 6k obrotów i dopiero zmienia na następny
no właśnie o to mi chodzibo jak od startu wdepniesz pedal w podloge to wyzej przelacza biegi wtedy
Jak przed wymianą rozrządu ? Mówiłeś Radek że poczekasz aż wybuchnie i wstawisz nowy a z tego stolik będzie.Panowie... ja jestem przed wymianą rozrządua chciałbym jeszcze parę dni pojeździć zanim znowu go rozgrzebię
poza tym doszedł do 4900/5000 rpm
do odcięcia zdarzało się mi się go ciągnąć przy wyprzedzaniu - tak jak piszecie przy kickdownie do podłogi.
heh na razie oswajam się z sytuacją, że jeździ dobrze i staram się jeździć normalnie, żeby ewentualne zgrzyty wyszły teraz, a nie na przykład 1000 km od domuTeraz powiedz na ile dajesz sobie gwarancję? Poważnie pytam.
no dlatego pytałem czy był pedał w podłogęPanowie... ja jestem przed wymianą rozrządu a chciałbym jeszcze parę dni pojeździć zanim znowu go rozgrzebię poza tym doszedł do 4900/5000 rpm
do odcięcia zdarzało się mi się go ciągnąć przy wyprzedzaniu - tak jak piszecie przy kickdownie do podłogi.
u nas chyba nie, na hamerykańskim forum i owszem:Radek szacunek pierwsza klasa. A taki manual do A4ld też jest?