No chyba że zrobisz to sam, ale trzeba mieć odpowiednie zaplecze i kogos do pomocy.
starwind
pompę jak trafi szlag to auto przestaje jechać wiem bo przez to przechodziłemOby nie było tak, że rozleciała się pompa i uszkodziła uszczelniacz.
To zalezy gdzie i jak, mnie np. wymiana usczelniacza skrzynia-silnik z nowym olejem do skrzyni samym usczelniaczem i filtrem do skrzyni kosztowalo jakies 700zlPowiem tak, samo zdjęcie i założenie skrzyni na auto to koszt ok 1000 pln. No chyba że zrobisz to sam, ale trzeba mieć odpowiednie zaplecze i kogos do pomocy.
pompę jak trafi szlag to auto przestaje jechać wiem bo przez to przechodziłemOby nie było tak, że rozleciała się pompa i uszkodziła uszczelniacz.
częstą usterką w tych skrzyniach (słowa mojego majstra od ASB) jest uszczelniacz przy konwerterze (czyli z przodu) ja nawet dostałem po remoncie jeden na zapas
starwind
heh... jaki ma sens kupowanie starego, żeby go regenerować??Jeżeli konwerter to kup używany (im nowszy tym lepiej) i oddaj go od razu do regeneracji żebyś drugi raz nie musiał skrzyni zwalać
koszt regeneracji to 300-800zł zależy od jego stanu "na wejściu" ja robiłem w samko
starwind
bo jak chciałem kupić nie dajac starego to wszędzie śpiewali od 1500 w góręheh... jaki ma sens kupowanie starego, żeby go regenerować??
ja na szczęście nie miałem z nimi żadnych problemów a obie naprawy konwertera kosztowały mniej niż mówili przez telefonOdradzam samko - ich należy omijać wielkim kołem
a ja dałem swojego pociętego w pół i zapłaciłem tylko 700 brutto w midpartsiebo jak chciałem kupić nie dajac starego to wszędzie śpiewali od 1500 w górę
Wielka Stopa
starwind