witam
spece od asb wymienili mi olej i filtr statycznie bo twierdzili ze tylko tak nalezy robic a nawet nie wymieniac jak nie wiadomo kiedy byla wymiana tylko dolewac olej bo nowy wyplucze osady z tarczek i bedzie sie slizgac
mi po wymianie w czasie jednistajnej jazdy sie pare razy pozlizgnela
po tygodniu nalewali olej na nowo bo podczas jazdy nastapil potezny wyciek spod rury bagnetu przy asb
[ Dodano: 2009-05-19, 22:17 ]
nadal brak mocy-nie chce przyspieszac tak jak by go skrzynia trzymala i chamuje po odpuszczeniu gazu
kick-down dziala z bardzo duzym opoznieniem dopiero po przytrzymaniu pedalu w podlodze
ogolnie straszny mul-strach wyprzedzac
[ Dodano: 2009-05-19, 22:20 ]
podczas jazdy po wrzuceniu P,NlubR, wrzucajac D zalapie po bardzo dlugim namysle lub trzeba go zostawic na jakis czas jak jest goracy
jak zimny-OK
[ Dodano: 2009-05-19, 22:22 ]
podczas redukcji przy chamowaniu slychac na dole trzask i szarpniecie a jak jest goracy to OK - co to?
[ Dodano: 2009-05-19, 22:26 ]
jak to w koncu z ta wymiana
co radzicie - ryzykowac jeszcze dynamiczna czy juz zbierac na nowa asb
domyslam sie ze 5bieg nie pasuje tylko 4 tak jak jest teraz i tylko ten model co mam bo wiem ze 4bieg byly chyba 2 rodzaje a ja niewiem jaka jest u mnie
ps.spece mowili ze w asb szwankuje elektrozaworek ale ich komp nie pokazal ktory-od czego one sa i na co maja wplyw
dzieki za wszelkie wyczerpujace info
pozdrawiam