Już to robiłem ale pomogło tylko trochę i już widac pogorszenie (minął miesiąc od czyszczenia).albo spróbuj go na noc wrzucić do słoika z nitro a potem bardzo delikatnie wyczyść w środku wacikiem na jakiś czas pomoże na pewno
Już to robiłem ale pomogło tylko trochę i już widac pogorszenie (minął miesiąc od czyszczenia).albo spróbuj go na noc wrzucić do słoika z nitro a potem bardzo delikatnie wyczyść w środku wacikiem na jakiś czas pomoże na pewno
Żona mówi że jak macie aktualne na wściekliznę to już nic więcej nie trzebahehhe powiedz nam jeszcze trza sie na cos zaszczepic?

A otwory okrągłe miał?witam.ja do swojego zakładałem od forda sierry/scorpio 2.0 i chodził dobrze,pasuje idealnie tylko wtyczkę ma nie pod kątem tylko prosto ale jest taka sama
OKi oki, już zamawiamPodałem Ci link do regulatora od Windstara. 150 to nie 400.

USA mają inne, EU inne. A zmiany bardziej rocznikami szły w Fordzie niż modelami.
 USA mają inne, EU inne. A zmiany bardziej rocznikami szły w Fordzie niż modelami.Sprawdziłem i chyba nie będzie pasował. Ma takie wloty jak na zdjęciu (fotka od sprzedawcy z allegro) a moje są okrągłe.Podałem Ci link do regulatora od Windstara. 150 to nie 400.
 przerabiałem temat
  przerabiałem temat  

Ci z allegro szukają właściwego. Tego nie wziąłem bo po zdjęciach nie pasował. Wysłałem im fotki mojego i zobaczymy czy znajdą. Jak nie to jak radzisz wezmę taki żeby otworami pasował a wtyczkę się dorobi.Ten co na foto by pasował do taurusa 3.0 DOHC. Jeśli go już kupiłeś to damy radę zamontować, wystarczy zrobić pod niego podkładkę z okrągłymi otworami, a jeśli nie to szukaj właściwego. Chyba że kup najtańszy to dolutuje się do wiązki równolegle drugą wtyczkę i będzie można podłączyć taki czy siaki
 "
"