Ja tam nie narzekam wiem, że są lepsze ale jak mam po oczach ludziom świecić jakimiś hidxenonami to dziękuję.
Adrian one i wyglądają i świecą jak należy zapewniam cię.Kilka tygodni temu wymieniałem u mojego brata w pasacie b5 przednie lefrektory,miał wcześniej oczywiście oryginalne świeciły tak,że w nocy trzeba było na długich jeździć,zamówił sobie z alegro komplet soczewkowych na żarówki chyba H7 i wygląda dużo lepiej i świeci wyśmienicie.Piszecie,że nie chcecie takich lamp bo ludzi można oślepiać itd,bzdura a dlaczego?ano dlatego,że jak jest stara lampa i jest porysowana,słup światła się rozchodzi i świeci gdzie chce i wtedy może walić innym użytkownikom dróg po gałach a nowe lampy i dodatkowo soczewkowe mają jakby to nazwać spójny słóp światła i świecą tam gdzie mają świecić.Moje zdanie jest takie,że soczewkowe są ok,ale na zwykłych żarówkach,ksenonów bym nie założył.Światła mają świecić nie wyglądać.
czesc
mowa w temacie o zamienniku całego reflektora a ja mam pytanko odnośnie samego kierunku.
Testował już któryś kolega ten zamiennik z alledrogo, jaka jakość , pasowanie itp ?
http://allegro.pl/kierunkowskaz-pozycja ... 62282.html
U mnie w ori ułamał się zaczep , no i używka już wiadomo pożółkła 40-70zł szt a nówka 35 szt to chyba warto co ?
Pozdrawiam
Ten kierunkowskaz jest od wersji USA.TOWAR NIE POSIADA HOMOLOGACJE EUROPEJSKA ALE SPEŁNIA WSZYSTKIE EUROPEJSKIE STANDARDY