na przykład tutaj

Bardzo dobra instalka, mankamentem jej jest cena. Mysle, ze nasz Polski STAG zupelnie wystarcza i polowe tanszy jest.....ja mam założoną instalację PRINS
nie każdy mój akurat powiedział że sie nie dotyka do tej instalkiZaletą instalacji STAG jest to że polska i każdy gazownik ci ją obsłuży i masz dostępność częsci czy oprogramowania. To jak każdy mechanik zna golfa a explorera to już nie liczni.
to do Prince'a już chyba wcale by nie podszedłnie każdy mój akurat powiedział że sie nie dotyka do tej instalkiZaletą instalacji STAG jest to że polska i każdy gazownik ci ją obsłuży i masz dostępność częsci czy oprogramowania. To jak każdy mechanik zna golfa a explorera to już nie liczni.
to do Prince'a już chyba wcale by nie podszedł
zgadnijbędzie jednak FARO - czy można kupić tę uszczelkę na klubowej zniżce czy trzeba być wtedy klubowiczem?
ja mam STAG'a i wyniki podobne do Twoichto do Prince'a już chyba wcale by nie podszedł
nie wiem nie pytałem...ale to co polecił i założył (z małymi moimi modyfikacjami odnośnie wtrysków magicjet) od półtora roku działa bez problemu, a za chwile 20k przejeździ