Wstawiam link bo jeszcze nie umiem dodać filmu

http://www.youtube.com/watch?v=3FM_Wkj4 ... e=youtu.be
Dodaj 1łyżeczkę od herbaty kwasku cytrynowego .Jak pisałem wcześniej. Na filmie generator pracuje na 12 A, elektrolit zmieszany z borygo, praca dosyć przyzwoita ale wystąpiło duże pienienie się i spadła kaloryczność gazu
Do dizla to chyba lepsze dodatkowe LPG.Panowie. moj kolega to montuje. narazie do diesli ....
Co ten kompresorek robi ,bo sprzedawca tego nie wyjaśnia ,chyba ,że te krzaczki to opisDo dizla to chyba lepsze dodatkowe LPG.Panowie. moj kolega to montuje. narazie do diesli ....
Ja tam zastanawiam sie nad mini kompresorkiem takim jak ten
http://www.dhgate.com/car-hks-power-con ... dy-related
.
Jak się cela aż tak grzeje to jest błędnie zbudowana .Przez pewien czas żyłem w przekonaniu, że tym osobom co działało HHO, w rzeczywistości pomagało grzanie celi prądem, przez co wytwarzana para wodna zwiększała ciśnienie w komorze spalania..
Wygogluj sobie : Gulak auto na wodę i będziesz wiedział .Niedawno mój mistrz od LPG przypomniał sobie klienta GMC, który oprócz gazu , miał zamontowaną na kolektorze wydechowym grzałkę, która produkowała parę wodną do silnika.. Ponoć spalanie zeszło z 20LPG do 15.. Już namierzyłem ten samochodzik, ale nie mam szczęścia, żeby spotkać właściciela..
W sumie to nigdzie nie natrafiłem na jakiś fachowy opis jego działania. Z tłumaczeń googlowych opisów przy tym urządzeniu wynika, że podpinamy go trójnikiem na wężyk podciśnienia i ma on za zadanie utrzymać stałe ciśnienie powietrza w układzie dolotowym co ma prowadzić do bardziej równomiernego wypełniania cylindrów mieszanką paliwowo-powietrzną i przez to oszczędzać paliwo przez zmniejszenie jego dawki. Mnówstwo chińskich fabryk to robi a filmiki z zastosowań tego wynalazku są tylko z azji na tamtejszych wozach typu proton. Nie trafiłem jeszcze na porządny opis tego ustrojstwa ale kilku rodaków to kupiło więc może coś z czasem napiszą. Urządzenie ma nazwy HKS Power Compressor Fuel Saver with Pressure Gauge więc trudno cos wyguglać, ale może ktoś ma większe doświadczenie w surfowaniu i coś lepszego znajdzie.Co ten kompresorek robi ,bo sprzedawca tego nie wyjaśnia ,chyba ,że te krzaczki to opis