potwierdzam... przypomniałeś mi wszystko...Działa w każdej pozycji oprócz dwóch:
-po lewej jest nawiew na samą twarz
- po prawej nawiew na same nogi.
W tych nie działa.
Nawiew A/Cmax A/C, na szybę, szybę i nogi, oraz nogi i twarz razem w tych pozycjach zawsze działa klima.
Jak mi pan powiedział w serwisie klimy. To amerykanin. Oni nie patrzeli na zużycie paliwa tylko na wygodę.
i tak jest klima ma być w gotowości cały czaso amerykanin. Oni nie patrzeli na zużycie paliwa tylko na wygodę.
też tak mam ale nie sprawdzałem jak zachowuje się na "off"ziała w każdej pozycji oprócz dwóch:
-po lewej jest nawiew na samą twarz
- po prawej nawiew na same nogi.
W tych nie działa.
Na "off" zachowuje się jak na "off", czyli nie załącza się sprężarka, nie działa wentylator, cisza w kabinie.ale nie sprawdzałem jak zachowuje się na "off"
hehe mam podobnie, kiedyś nawet przeczytałem całego manuala i byłem pozytywnie zdziwiony co tam jeszcze idzie zrobić ale niestety niektóre rzeczy nie działały takie jak auto-zamykanie po ruszeniu...Ja tak z nudów czasem czytam instrukcje bo czasami się idzie dowiedzieć rzeczy na które by się nigdy nie wpadło
to ja słyszałem o 6°C ale o 1°C nie chodziO ile dobrze pamiętam jeżeli temp na zewnątrz jest niższa niż 7C klima się nie załącza
Tak, bo to jest niezależne.a u mnie sprężarka załącza sie nawet jak wezme na grzanie tez tak macie ?