ale co tu oceniać?Zresztą możecie ocenić:
pokazałbyś zdjęcia przed i po to można by oceniać a tak to widać tylko ofertę i to w sumie takich jest setki, kwestia tylko czy warto...
ale co tu oceniać?Zresztą możecie ocenić:
wszystko to piękny bełkot reklamowy, napisz co tam konkretnie psikają na tą ramę umytą ciśnieniowoA umiesz to sam z jakąś tam pomocą zrobić i wiesz czym chcesz zabezpieczyć, czy wolisz to zlecić zawodowcom w warsztacie ?Odświeżam, bo interesuje mnie wątek zabezpieczenia antykorozyjnego podwozia. Może podpowiecie komu oddać w Warszawie wóz do takiej roboty?Jestem po. Zleciłem konserwację zawodowcom. Czy drogo... Na zapłaciłem 1200 zł, więc mało to nie jest, ale myślę, że zdobiłem dobry interes. Zresztą możecie ocenić: antykorozjaw wawie? raczej nikomubędzie mega drogo i niekoniecznie dobrze....
Ściągałem przewód z tyłu pod mostem - pękł płyn mi cały zleciał, ale nie miałem problemu z odpowietrzeniem.Podniosłem budę 20 cm i zaczęły się schody. Nie bardzo wiem jak rozłączyć przewody paliwa
Czy po odkręceniu przewodów hamulcowych na pewno zapowietrzy się pompa abs? Czy to
faktycznie taki problem jak słyszałem, czy odpowietrza się jak normalny układ hamulcowy?
Chcę zdjąć budę i wszystko wypiaskować bo w żadne szczotki nie wierzę.