wlasnie robilem diagnostyke komputerowa i oto moje bledy
P0732
P0735
P0741
P0775
P0779
Troche czytalem forum i troche troche lapie o co chodzi tutaj w szwecji to nie jest takie proste
najlepiej kupic inna skrzynie tak mi powiedzial szwed mechanik ktoremu nawet nie dalbym kol zmienic zimowych na letnie.
diagnostyke robil mi kolega ale na skrzyniach raczej sie slabo zna .kupilem olej do asb plus filtr .mam zamiar zmienic ale chcem sie czy ma to sens po skasowaniu bledow nie wyjezdzalem bo troche w garazu zostalem przyblokowany.jutro sprawdze czy dalej sie to dzieje ale raczej komputer nie leczy .myslicie zmiana oleju cos pomoze?auto bede musial wyslac do pl do bstoku do kolegi co temat ASB chyba ogarnia najlepiej na te czesc polski.ale tez mam pytanie czy jak dalej sa te problemy miedzy 2 a 3 slizganie sie i byc moze brak 5 biegu da sie dojechac okolo 400km.?czy zmiana oleju moze cos pomoc?
oraz takie male sugestie co moge zaczac robic tutaj kolega jest dobrym mechanikiem myslacym,oczytanym wiec moze by mi cos zaradzil tylko chcialbym w jakis sposob go ukierowac gdzie i co ?pozdrawiam wszystkich z gory dziekuje za pomoc.