Można podłączyć to za pomocą pojedynczych pinów , albo najzwyczajniej końcówki tzw. baba-chłopU mnie też spryskiwacz działa ale ramię wycieraczki niestety nie,konieczna jest wymiana silniczka bo koło zębate jest uszkodzone. Kupiłam cały mechanizm ale kostka jest zupełnie inna niż w moim Exie i dupa blada
Nie inaczejChyba mówisz o tej czasówce wycieraczki , przyznam się że nie wiem jak to wygląda , a opcja jest taka albo odpali i będzie pracowało normalnie jeżeli czasy sie zgrają albo nie odpali lub też będzie cały czas kręcić ? To tak po góralskuA najlepiej jeden przerywnik ominąć i bez problemu wtedy .
Panel sterowania szyberdachem jest na wcisk łapiesz go przy podszybiu i musisz pociągnąć , ale żeby wymienić żarówki to nie trzeba z ciągać całości wystarczy śrubokrętem pod wadzić te przezroczysty plastik i żarówki są na wierzchu .Koledzy i Koleżanki ponawiam pytanie. Chodzi mi jak odkręcić panel sterowania szyberdachem z wyświetlaczem od temperatury. Światło otwarcia dzwi świeci ale mam ciemność na wyświetlaczu. Pomocy. Może ma ktoś dostęp do szkicu, zdjęcia jak to jest przykręcone.