witojcie, dawno mnie nie było. Poradźcie, gdzie kupić tylne pompowane amortyzatory EX '97. w ostatni weekend zszedl mi olej z jednego z nich a drugi też jakiś taki podgniły. w ogóle to się zastanawiam czy nie założyć zwykłych. doradźcie proszę. I jeszcze jedno resory też trzeba by wyklepać. nie wiecie gdzie w Poznaniu to zrobią. pozdrawiam.
Jest gość w Buku, który nieźle klepie resory, jeśli chodzi o amortyzatory to na alledrogo chcą po 1150 zł za sztukę. Na www.usallparts.com kosztują jakieś 70 dolarów. Chciałbym zamówić , może podzielimy się kosztami przesyłki?
Pozdro
Witam
Pompowane sa po jakies 112 $ w rockauto.com.
Ja mam 2 sztuki amorow uzywanych na tył, pompowane, oryginalne, wyjete z mojego EX II '99 na koniec roku 2007; Podczas wymiany na nowe - byly 100% sprawne i mozna bylo jezdzic dalej; musze je umyc i popatrzec jak wygladają; zrobie fotki i zamieszcze na naszym forum w ogloszeniach; moze sie komus z was przydadza w "nagłym wypadku" to tanio oddam; ale trzeba liczyc ze te 8 lat juz mają;
Krzysztof, masz rację. Oglądałem spis na stronie, którą podałeś, rzeczywiście opisują je jako self levelling. dla mnie motorcrafty. wchodzę we wspólne zamówienie. napisz co i jak z kasą. wyślę ci mojego maila, typ auta i komórkę na maila.
Hm, a czy te z nivo można podłączyć jakoś do I? No, oczywiście trzeba by też pompkę do tego załączyć i jakiś tam inny układ, ale da radę? No i jak to zrobić?