jak możecie to podeślijcie mi to co macie w anglikańskim.
Dzięki... ale wysłałeś mi opis korzystania z ABS i jak korzystać ze skrzynie biegówPoszło na meila.Własnie stricte mam tylko do II ,ale zawsze moze byc duze podobienstwo.
Już skorygowałem i poszło własciwe. Hehe patrzałem na dobre , a wysłałem złe.Dzięki... ale wysłałeś mi opis korzystania z ABS i jak korzystać ze skrzynie biegów
Jeżeli uważasz ,że mogę pomóc to mogę napisać jakieś materiały, ewentualnie przesłać to co mam i z moim błogosławieństwem zrobisz parę wstawekBTW widzę, że masz dobry materiał do napisania małych wstawek do naszego klubowego "Owner's guide" na stronkę klubową
mimo wszystko dzięki za chęciRysunek mam, opis angielski też, ale przyznam się, że co do kilku pozycji mam na tyle duże wątpliwości jak je poprawnie przetłumaczyć, że wolałbym się oprzeć na innym tłumaczeniu, żeby czegoś głupiego nie napisać
Nie bardzo,nawet te dwa obrazki, wrzucone przez Hubiego, różnią się znacznie rozmieszczeniem bezpieczników .Owocnego przeglądania bezpiecznikówDodam, że połowa fordów USA z tych roczników ma chyba identyczne skrzynki.
----> HEGO Sensor : Heated Exhaust Gas Oxygen sensor czyli: czujnik tlenu w gazach wydechowychHEGO - ?????
Lampa oświetlenia wnętrza, dome sugeruje półkolistą, podsufitową / grzecznościowe, czyli dodatkowe lampy.Dome/Courtesy Lamps -?
tak nazywają właśnie awaryjne, mozna spotkać tez 'traffic hazard flasher'. Chodzi o to że 4-drożne, czyli wszystkie kierunkowskazy mrugają4-way Flash Stop Lamps - światła awaryjne???
o jakąś blokadę tempomatu raczej chodzi, nie wiem co mają na myśliSpeed Control Inhibit - tempomat?
Kierunkowskazy, Lampy cofania=Reversing Lamps, Kontrolki kierunkowskazów?Turn Lamps, Back-up Lamps, Turn Indicator - kierunkowskazy, ????
Włączniki klimatyzacji, cewka sprzęgła (elektromagnesu pompy klimatyzacji)A/C Switches, Clutch Coil - sterowanie sprzęgłem???
Tempomat, elektryczne załączanie 4x4 (automatyczne to nie elektryczne, więc pewnie chodzi o sterowanie lub sam shift-motor), Radio to radio.Speed Control, Elec All Wheel Drive, Radio - ????? , automatyczne sprzęgiełka, Radio
zapalniczka, światła (do) mijania, elektryczna regulacja wypełnienia lędźwiowego fotela (lumbar - lumbago?Cigar Lighter, Flash to Pass, Power Lumbar - zapalniczka, ???, ???
Wzmacniacz radia? Do radia są dwa bezpieczniki, jeden od zasilania, drugi od pamięci, trzeba sprawdzić. Co do Trailer Tow to nie wiem, przecież we wtyczce haka jest wszystko to co w innych bezpiecznikach. Być może dodatkowy prąd na camping.Premium Radio Amp., Trailer Tow - ????, gniazdo zasilania przyczepy?
Na to wychodziCluster Warning Lamps - kontrolki ostrzegawcze na desce rozdzielczej?
Już Ci kat_ja napisałA, grzałka sondy lambda.HEGO - ?????
no właśnie na pewno wielu z nas z tego skorzystaNo to rób teraz piękne foto skrzyneczki i strzałeczki - odnośniczki i opisik
tak jak zwykle masz rację ale przecierz ktoś to musi robićtaaa... jak zwykle wszystko na mojej głowie