Panowie i Panie jestem juz przy koncu skladania mojego Exa zostaly mi takie zeczy jak na foto +opis:
Prosze o pomoc poniewaz juz przeszperalem co sie dalo i niemoge tych zeczy dopasowac
a to wyniklo z tego ze mojego exa rozbieralo 2 osoby do połowy a reszte ja sam i teraz musze złozyc też sam a niemam drugiego zeby podpatrzyc co gdzie i jak .
Z góry dziękuje za pomoc
Załączniki
4:Foto: Wtyczk wyciagnelem ja za silnika ma dosc dlugi kabel czy moze ktos kojazy gdzie ona powinna być ?
4.jpg (119.02 KiB) Przejrzano 1338 razy
3:Foto: zdjecie zrobione od tylu kolektora sacego i zostaly 2 miejsca na wezyki ale w zaden sposob niemoge ich znaleść czy to cos oddzielnego niemam pojecia gdzie szukać wszystko podpinalem i nic nie zostaje czy znowu czegos brakuje ?
3.jpg (92.25 KiB) Przejrzano 1338 razy
2: Foto: Na pokrywie zaworow jest miejsce na wezyk podejzewam ze ten co sie podpina do rury do filtra powietrza bo tam jest otwor tylko niemam tego weza gdzies zaginoł ale chce sie upewnic czy to tak powinno być ,czy sie myle?
2.jpg (116.4 KiB) Przejrzano 1338 razy
1:Foto: Sruba Czt w tym miejscu powinna byc sruba? jesli tak to czy musi byc czy cos zaslepa ? pytam poniewaz sam skladam mjego exa i zostalo mi srubek :) i tak wypatrzylem ze tu jest otwor a zalozylem juz kolo na wał i niechce mi sie sciagac.
Witaj , pierwsze zdjęcie nic tam nie ma.
Drugie zdjęcie , połącz to tak jak napisałeś z rórą dolotową.
Trzecie zdjęcie , wchodzą tam dwa wężyki łączące się w jeden dalej jest jakiś dławik plastikowy a dalej gdzieś wchodzi z tyłu silnika
Czwarte zdjęcie,u mnie takiegokabla z taką wtyką nie ma.
Składaj powoli a dokładnie bo lepiej żeby jakiejś śrubki zabrakło niż by miały zostac zapasowe.
wielkie dzieki to brakoje pare elenetow mi skladam powoli od lutego 09,
jeszcze jak ktos by miał fotke tego dlawika co laczy sie z dolotowym kolektorem to by było super, moze gdzies w garazu lezy pomieszany z innymi gratami to bym wiedział jak wyglada i czego szukać .
a wtyczka podejzewam ze gdzies do skrzynki dolaczana jeszcze poszukam.
Ostatnio zmieniony 2009-04-25, 18:40 przez sylwek25, łącznie zmieniany 1 raz.