eśli nie masz pojęcia o LPG to po co zabierasz głos w tym temacie?? mam wrażenie kolego , że ty sobie posty tylko nabijasz. Jeśli kolega pisze , że na LPG auto chodzi Ok to ty piszesz żeby jechał do gaziarza....trochę logiki.
P.S Najprościej wymień filtr benzinium i jak nic nie da to najprawdopodobniej pompa siada , podjedz do jakiegoś warsztatu gdzie mają manometr i sprawdzą ci ciśnienie paliwa na listwie.
Pozdrawiam
Co Ty za bzdury piszesz? Po cholerę w ogóle takie ataki. Z miesiąca, na miesiąc na tym forum robi się coraz gorzej. Może jeszcze nie zrozumiałeś że jesteśmy tutaj po to by sobie wzajemnie pomagać, a nie żeby się kłócić i spierać kto ma rację. Wszystkich nas powinna łączyć wspólna pasja i miłość do tych aut, a tego typu niepotrzebne podziały są dla mnie infantylne. Nie rozumiem takiego podejścia. Ale pozwól że rozwieje Twoje podejrzenia. Nie, nie nabijam sobie postów, nie wiem jaki miało by to mieć sens? Co to, jakiś licznik, "kto pierwszy ten lepszy", czy konkurs popularności? Gratuluje Ci jeśli masz takie podejście. Natomiast ja do tej kategorii nie należę.
P.S Najprościej wymień filtr benzinium
A co ja właśnie koledze radziłem? Czy aby przypadkiem nie to samo.
...a moderatorów przepraszam pięknie za kasztana