Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
nemrod

Re: Wały napędowe

2007-11-27, 13:44

Ale wiecie, jak się zastanowić, to rama Explo idealnie pasuje pod projekt terenówki a la BRDM
Bossssssze...
Mniej litość dla tego samochodu :D

niewiem jak BRDM ale Rosomaki trasznie liche są.
Ktoś gdzieś podpatzył jak utopił się w trochę większej kałuży na drodze dojazdowej na poligon a nie na samym poligonie :D.
Nie pamiętam gdzie o tym było.
Kurcze trzeba poszukać :D

Awatar użytkownika
Boni

Re: Wały napędowe

2007-11-27, 14:13

Ale wiecie, jak się zastanowić, to rama Explo idealnie pasuje pod projekt terenówki a la BRDM
Bossssssze...
Mniej litość dla tego samochodu :D
Żadnej litości :P
niewiem jak BRDM ale Rosomaki trasznie liche są.
Ktoś gdzieś podpatzył jak utopił się w trochę większej kałuży na drodze dojazdowej na poligon a nie na samym poligonie :D. Nie pamiętam gdzie o tym było. Kurcze trzeba poszukać :D
Ja tam fanem Rosomaka jestem średnim, ale BWPy i czołgi się też w odpowiednim terenie topią, nie ma zmiłuj, więc to że się gdzieś tam jakiś 8x8 utopił, to jeszcze nic strasznego. W weekend gdzieś na tv sat oglądałem sobie o wozach zabezpieczeń i pokazywali jak transporter inżynieryjny wyciąga liną Leoparda z bagienka więc a) czołg też da się spoko utopić b) każdy chciałby mieć wincha takiego jak ten transporter :D (na tym zdjęciu wystaje mu z wincha linka, a nad linką wisi bloczek używany do wyciągania Leo ;) http://www.panzer-modell.de/referenz/in ... s/033g.jpg)
Ostatnio zmieniony 2007-11-27, 14:33 przez Boni, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „WARSZTAT”