Witam,
kolejnym problemem jest dziwnie opadnięty tył auta. Jestem raczej lajkiem w sprawie Eksplozji i nie wiem o co w tym może chodzić.
Jaka jest najlepsze wyjście na podniesienie tyłu?
Pozdrawiam!
Ceny sa rozne, zapytaj jakiegos lokalnego kowala, jakby co to mozna dodac pióro od np poloneza, jak chcesz tanim kosztem to, można dodać dłuższe wieszaki resorów, moga to byc po prostu cztery plaskowniki i tez bedzie dobrze ...Jaka jest cena regeneracji a ile kosztują nowe?
Być może jest tak jak napisał MCX, ale ja bym w pierwszym rzędzie sprawdził amortyzatoryWitam,
kolejnym problemem jest dziwnie opadnięty tył auta. Jestem raczej lajkiem w sprawie Eksplozji i nie wiem o co w tym może chodzić.
Jaka jest najlepsze wyjście na podniesienie tyłu?
Pozdrawiam!
i to właśnie jest niestety gorsza metoda... walcowanie starcza na zdecydowanie krótszy okres czasu jak porządna robota kowalska. Oczywiście musi być porządna... przećwiczone na kilku zestawach resorów, w exie już błędu nie powtórzyłem i ostatnie klepanie u kowala miałem 3 lata temu, a tył mimo dość konkretnej exploatacjiZostały one poddane walcowaniu (u kowala to klepanie), walcowanie działa na cała powierzchnie resora a nie tylko tam gdzie klepnie kowal.
Dużo też słyszałem na temat klepania przez kowali że to starcza złaszcza na krótko. Praktyka kiedyś czesto stosowana w 125p czy Polonez. Jak na razie jest dobrze, zobaczymy za pare lat, zresztą i nawet nowe resory z biegiem lat i kilometrów siadają, co chyba wiekszość doświadczyła i poprawiało już resory.i to właśnie jest niestety gorsza metoda... walcowanie starcza na zdecydowanie krótszy okres czasu jak porządna robota kowalska. Oczywiście musi być porządna... przećwiczone na kilku zestawach resorów, w exie już błędu nie powtórzyłem i ostatnie klepanie u kowala miałem 3 lata temu, a tył mimo dość konkretnej exploatacjiZostały one poddane walcowaniu (u kowala to klepanie), walcowanie działa na cała powierzchnie resora a nie tylko tam gdzie klepnie kowal.wciąż w górze jak..... no w górze