Panowie spokojnie po pierwsze to że stwierdzili że trzeba wyjąć silnik cóż ich sprawa że nie chca zrobic tego inaczej (czyt prościej) moze wolą trafić jednego frajera który się zdecyduje i przycinka jest jak na kilku co sie znaja
co do filtra to 55 zybli + przesyłka i wychodzi podobnie
filtra powietrza nie kupiłem kupię sobie tańszy
to co napisałem to poprostu info które dostałem przez telefon i wam pisze żebyscie wiedzieli jaki to wspaniały serwis ta dobra i jak się znają lub jak chcą nabijać w przysłowiową butelkę czy tak czy tak nie za dobrze o nich to świadczy
teraz mam pytanie do fotomysz człowieku dobry powiedz coś wiecej na temat wymiany napinacza od koła moze napisz jaki klucz nasadka płaski i jaka przedłużka takie tam bo skoro tak to w weekend zaatakuje temat
napisz wszystko co moze pomóc co trzeba demontować choć z twojego opisu wynika że można to zrobic praktycznie w trasie
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-02-07, 14:29 ]
no i nabyłem ale chyba zły niestety mi sprzedali bo podpatrzyłem to mają przebadziewny program serwisowy na którym widać niewiele i nie było tego tylnego napinacza przynajmniej człowiek z działu części nie potrafił mi go pokazać dostałem część o numerzee 4822186 i wygląda jak nowy typ tego przedniego w zestawie jest patyczek czyli chyba to przód
jesli mi to potwierdzicie to pójdę go wymienić chociaż niechętnie patrzą na oddawanie zamówionych części (mogę podesłać foto to ktoś wklei bo nie wiem jak )
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-02-07, 15:43 ]
No to lipa nie chcą mi przyjąc tego napinacza choć powinni więc jak ktoś jest zainteresowany sprzedam przedni napinacz rozrządu z patyczkiem
a kupię tył
co prawda jeszcze bedę się kłócił w FORD POLSKA ale domyslam się że nic się nie da zrobić