ja będę w ASO 17 lutego to popytam.
patrząc na te filmy to stwierdzam że miałem szczęście że u mnie nawet nad maskę ten cały pożar nie wyszedł.
filmiki już "osadzone"ps. próbowałem te filmy palących się fordów osadzić ale coś nie wychodziło, nie wiem czemu
Jest inna mozliwosc - pojazd w USA zostal zakwalifikowany jako "zlom" po wypadku i w bazie forda on juz nie powinien istniec, a w Polsce jezdzi po naprawie u pana Henia. Moj co prawda jest z Kanady i nie ma problemu. Dawaj na PW swoj VIN i sprobujemy cos zalatwic.też mam akcję 09S09 a w ASO powiedzieli mi że mi "się nie należy" bo samochód jest z rynku USA.
też mam akcję 09S09 a w ASO powiedzieli mi że mi "się nie należy" bo samochód jest z rynku USA.
cooki531, ta akcja dotyczy chyba dwójek
ja byłem i nic nie znaleźli
No i tu sa pewne niescisle informacje - ten opis jest z czerwca 2008, a zmasowana akcja "swiatowa" zostala ogloszona w polowie 2009 r. Ponadto w tym wykazie brakuje np. Windstara, a tez podlega akcji serwisowej tempomatu. Podobnie jest z Explorerami ze starszych rocznikow niz 1997.http://www.ford.com/dynamic/metatags/ar ... all_update
Według tego wykazu "pierwsza" seria Exa II do faceliftingu '97 chyba nie "podlega" pod ten "recall"?
No i tu sa pewne niescisle informacje - ten opis jest z czerwca 2008, a zmasowana akcja "swiatowa" zostala ogloszona w polowie 2009 r. Ponadto w tym wykazie brakuje np. Windstara, a tez podlega akcji serwisowej tempomatu. Podobnie jest z Explorerami ze starszych rocznikow niz 1997.