Dokładnie!!!Zmieńcie mechanika lol
i tak nadal macie daleko do moich wyczynówŁatwo powiedzieć Patryk najpierw chciał Henryka, potem
, następnie stwierdził, że to ja go wybrałam
i musiałam
no i słucham wszystkiego, co do mnie mówicie i jakoś staram się to ogarnąć
Panie i Panowie nie straszcie bo ... zaczynam mieć obawy, że decyzja o zakupie Exa była jedną z bardziej nierozważnych w moim życiui tak nadal macie daleko do moich wyczynów
3 razy rozrząd - raz z wybuchem w warsztacie a teraz skrzynia.... tfardym trzeba być, nie mientkim
ciesz się, że to nie patrol z wybuchającą głowicą, albo kiś inny passat w którym wymiana rozrządu to 8 kółek. Na początku też tak myślałem... jezus maryjo do dupy rozrząd, ale przecież w innych strupach też się rozrząd robi co 100.000Panie i Panowie nie straszcie bo ... zaczynam mieć obawy, że decyzja o zakupie Exa była jedną z bardziej nierozważnych w moim życiu
P.S. Przepraszam za kasztanienie ale trudno się powstrzymać.
Każde auto ma swoje bolączki... Ex to super wygodny SUV...
ciesz się, że to nie patrol z wybuchającą głowicą, albo kiś inny passat w którym wymiana rozrządu to 8 kółek. Na początku też tak myślałem... jezus maryjo do dupy rozrząd, ale przecież w innych strupach też się rozrząd robi co 100.000
Amentakich kumpli, jak tu na forum to ze świecą szukać
Mam nadzieję, że będzie okazja się o tym przekonać i że nie będzie to związane z awarią lub innymi bolączkami Exa.dlatego niejednokrotnie się przekonasz, że takich kumpli, jak tu na forum to ze świecą szukać i okaże się, że zakup Ex-a....bezcenny
ale przy takich nie kosztuje to tylejezus maryjo do dupy rozrząd, ale przecież w innych strupach też się rozrząd robi co 100.000