Nie miałem 44 u siebie

A wibracje będą, jak masz przerdzewiałą rurę końcową i wywaloną puszkę o której rozmawialiśmy

Lecz z tego co pamiętam u ciebie wszystko jest zachowane jak należy. Póki co 3 calowej bym nie pakował. Chyba że planujesz z tego silnika zrobić ze 300km to śmiało

, inaczej tak jak przedmówca zaznaczył stracisz dół. Jak jesteś zainteresowany lekturami na temat dolotu/wydechu to napisz maila na pw.
Mi się marzy by mu kiedyś zrobić wydech na 2 rurach 2.25 cala

. Katalizator jak wywalisz to koniecznie kolanko na 2 sondę lambda i będzie śmigać, a w razie czego można próbować robić patent z dzielnikiem napięcia, który hipotetycznie ostatnio wymyśliłem ze znajomym informatykiem i w przyszłym tygodniu może będziemy go testować.
Każdy z nich podpasuje spokojnie. 50 series jak i 50 super pasują bez problemu do V8. 50 series jest odrobinę głośniejszy, jak chcesz jeszcze głośniejszy to 50 series heavy duty a jak ma nieziemsko ryczeć to super 10

. Boris jestem ciekawy jak z dołem będzie u ciebie na magnaflow, bo u mnie jak zrobiła się dziura przed tłumikiem to nie chciał jechać, póki nie wkręcił się na obroty.