No nie bądź taki, podziel się wiedzą. Na allegro jest od metra tego po 16zł od UAZa do jakiś 40 zł od innych osobówek tylko który ?Może ktos podac namiary na sprzedawców takich czujników??? jakies sklepy internetowe?
[ Dodano: 2008-09-04, 19:42 ]
Spoko, nieaktualne, już znalazłem
No właśnie czy to nie chore, przecież to tylko 1 a przelicz to sobie x 3 to już poważna kasa.Ja znalazłem na allegro taki jak mnie inetresował to ok 130 pln koszt razem z klamotami do montażu no i czujnikiem.
Wpiusałem po prostu "wskażnik temeratury oleju" i wyskoczyły
jeśli są w zestawie oryginalne czujniki to można brać bo jak nie to problem, nniestety czujnik jest dedykowany do konkretnego zegaraPrzy okazji widziałem na ebay zestawik 3-zegary OIL-AMP-TEM w jednej obudowie z kabelkami (podpiąć i ma działać) za jedyne 16$ plus przesyłka 15$ na allegro kompletacja takiego zestawu to chore pieniędze, skąd ci ludzie biorą te ceny ???
a nie lepiej załozć dodatkowy czujnikI czy po wkręceniu normalnego czujnika jest dużo miejsca w kolektorze aby ewentualnie wkręcić coś dłuższego ?
Pytanie po co ? Granada sluzy mi jako pojazd weekendowya nie lepiej załozć dodatkowy czujnik