Przyszedł czas na mojego Explorera, a wygląda to tak:
Wszystko jest zrobione ręcznie, oprócz rury która pochodzi z Bronco II.z jakiego auta ten uchwyt?
Z tym zestawem zrobiłem już około 5 tysięcy kilometrów po naszych "pieknych" polskich drogach i wszystko jest OKjak długo już z tym jeździsz? blacha się nie wygina?
Poprostu od wewnątrz założone są podkładki z szerokim polem.wzmacniałeś dodatkowo od wewnątrz?
Nie widze problemu, ja mam założone orginalne koło z EX I.no i ciekawe czy coś takiego wytrzyma 31" koło
Jeszcze dziś wkleje zdjęciajakieś dokładniejsze fotki
jeździłem na standardowych kołach. Teraz mam 31x10,5x15 i uwierz mi jest duża różnica w wadze kołaNie widze problemu, ja mam założone oryginalne koło z EX I.no i ciekawe czy coś takiego wytrzyma 31" koło
http://www.allegro.pl/search.php?string ... odporowegohubi - fajny pomysl - gdzie to mozna kupic?
pewnie masz o cos zaczepione (polaczone/zablokowane) kolo z klapa
Uchwyt pochodzi najprawdopodobniej z bagażnika rowerowegobardzo sympatyczny uchwyt
Sam sie dziwiłem jak zobaczyłem fotke, w rzeczywistości koło nie zasłania lampy.Jednak prawe światło jest chyba ciut zasłonięte...
może nie "domknąłeś" uchwytu jak robiłeś foto?Sam sie dziwiłem jak zobaczyłem fotke, w rzeczywistości koło nie zasłania lampy.
Chyba takmoże nie "domknąłeś" uchwytu jak robiłeś foto?