Ale pocieszajace jest to, ze joss ma tez Limiteda (tyle ze z USA), wiec moze uda sie trafic nawet na oryginaly regulowane

chyba ze poprzedni wlasciciel joss'a samochodu wlasnie zmienil na zaglowki od innego auta...
Mam chlodnice ASB,pelna elektryka,zegary w kilometrach,kierunki w blotnikach sa.Dziwi mnie fakt,ze mam podane,ze zmontowany w KFC (Kentucky).A poznac mozna na przyklad po zegarach, wyposazeniu, chlodnicy ASB,...
Ja też mam zespolone fotele (podobnież fachowo nazywają się kapitańskimi) i niestety mnie się kończy oparcie gdzieś na wysokości karkuCzy fotel konczy sie ponizej miejsca, gdzie moznaby oprzec glowe?
No właśnie nie mam światełek, dlatego wydawało mi się że nie jest to od amerykańskeigo limited, chociaż krój bardzo podobny, ale przeglądając fotki to Mercury Mountaineer'y miały w większości takie stopnieto są oryginalne stopnie z hamerykańskiej wersji Limited... masz może jeszcze w nich światełka?
Niech Cie nie dziwi - Explo nie byly montowane nigdzie w Europie; takze wersje "europejskie" byly skladane w Ameryce.Dziwi mnie fakt,ze mam podane,ze zmontowany w KFC (Kentucky).To kurde juz nie wiem.