Dzisiaj byłem na "wstępnych" oględzinach w ASO Forda na ul.Owsianej w Gdyni
Czekałem ponad 1,5 godz.( godzina serwisu była ustalona już wcześniej a Pan z obsługi klienta ocenił czas oględzin na NAJWYŻEJ 1 godzinę!) żeby po interwencji najpierw mojej, potem mojej żony raczyli zając się Exem. Wjechali, zbiegli się wszyscy mechanicy żeby obejżec to "amerykańskie cudo"i potem prawie 10 minut starali się otworzyc klapę...ŻENADA!!!!!!
Panowie po "sprawdzeniu wiązki"(cyt.) musieli "odpalic" auto i...NAJLEPSZE!!! Wychodzi Pan z obsługi i pyta nas przy świadkach (innych klientach)- "Jakie to auto ma zabezpieczenia bo ja nie mogę go odpalic"(cyt.)... Bez komentarza!!

Moja żona się wkur...ła, weszła na warsztat i sama wyjechała a w tym czasie "panowie mechanicy" cały czas gapili się na Exa nie dotykając nawet innych aut na warsztacie...
Miły Pan z obsługi poinformował mnie, że jak będą mieli "wiązkę"w stanie sprowadzic to zadzwoni...ZA 3 DNI ALBO ZA TYDZIEŃ!!!!!! Kur..!!! Nie wytrzymałem!! Wiedzieli, że Ex będzie u nich od 2 TYGODNI i nawet się nie przygotowali...TRAGEDIA!!!

Zobaczymy czy i kiedy się odezwą...

Był Exik II z '95r. 4,0+ LPG- teraz śmiga w Kwidzynie

Lincoln Continental (przejściówka) z '88r. 3,8 +LPG
Była też nasza "panna"- Nissan Almerka 1,4S z '96r... teraz jeżdzi w Iławie
Monika i Rafał
+48 505 964 924, +44 7706 549044