Jest to możliwe, tu jest taki przykład:
http://otomoto.pl/ford-explorer-instala ... 20293.html
Dodatkowo założę się, że fotele z IV będą pasować do III więc z tego wynika, że na pewno i do II.
Dobrze wiedzieć.
To ci twoi mechanicy chyba robią długie jazdy testoweII ma wygodniejsze fotele niż III... po opinii mechaników którzy mieli do czynienia z oboma modelami to stwierdzam... chociaż pewnie posiadacze III generacji się z tym nie zgodzą...
hehehe... pewnie masz rację...To ci twoi mechanicy chyba robią długie jazdy testowe
to zacznij nim jeździćna szczęście parcha od wizyty u elektryka, nigdzie prowadzić nie muszę...
cały czas nim jeżdżę... dużych przebiegów nie trzaskam, ale codziennie kilka,kilkanaście kilosów się przejeżdża...to zacznij nim jeździć![]()
![]()
Radku, że się wtrącę w nie swój temat. Ja swoim jeżdżę codziennie po kilkadziesiąt do 300 a czasami więcej kilometrów i odpukać nic poważnego się nie dzieje. Wiadomo, soki, i klocki to normalka. Tyle że faktycznie na początku trochę się do niego przyłożyłem i kilka złotówek to kosztowałoto zacznij nim jeździć
hehehehe... a klekotkom to z racji samego klekotania...ale to taka złośliwość była tylko
ja swoim nie jeżdżęwięc muszę podokuczać innym