By miało tylne zawieszenie na sprężynach?
Chętnie pooglądam zdjęcia lub linki do takich opisów czy zdjęć.
Z góry dziękuję za pomoc.

To jest bardzo sprawdzona technologia - wszystkie ciężarówki majoalban, ja już zacząłem zgłebiać tą wiedzę i napewno zdecyduję się na wachace od landryny, i zastanawiam sie czy dla zbezpieczenia uciekania mostu zastosować tradycyjny drążek , czy sierżanta z landryny
za drugą wersja przemawia większa stabilność mostu i brak przesówania się w czasie dynamicznego pkonywania wzniesień.
To nie ma sensu. One zmniejszą skok zawieszenia a o to nam najmniej chodzi...Alban,
a jakby dodać do tylnego mostu, nad resory, powietrzne miechy? Gdzieś to już widziałem w realu na EX1. Człowiek miał tak założone i był bardzo zadowolony. Dałem mu nawet namiar na forum, ale nie wiem czy się pojawił.
A z jakiego modelu landryny planujesz wziąć te mosty? Kurna, i jak zamierzasz przerobić ramę by je zamontować? No i jeszcze cóż to jest ten sierżant? To kształt wahacza czy co?
a tak na marginesie...
poprawiamy konstrukcję Forda - wychodzi na to, że skwasili i nasze Explo są deko nie dopracowane.
![]()
Perry's Fab and Fiber robi zestawy. Zawieszenie jest niesamowicie wzmocnione... zrobione od nowa od podstaw.
Dla niewtajemniczonych polecam lekturę tekstów na temat pre-runner Explorer...
mosty zostają od explo chodzi tylko o wachacze coby mosta nie zgubićA z jakiego modelu landryny planujesz wziąć te mosty?
ja też o tym myslalem ale nie mam koncepcji jak połączyc przedni most z reduktoremżeby założyć do Explo mosty od Patrola GR...