ale mam nadzieję, że się wybierzecie - warto tym bardziej, że będzie okazja pośmigania po kuklówce na przygotowanej trasie...
 ale mam nadzieję, że się wybierzecie - warto tym bardziej, że będzie okazja pośmigania po kuklówce na przygotowanej trasie... jacek4
 jacek4

Termin:
Od : sobota, 29 października 2011 08:00
Do : sobota, 29 października 2011 19:00
odnośnie cen papu też jest informacja:Dnia 29 października spotykamy się w domu dziecka nr 6 Konstancin-Jeziorna Słoneczna 12 (znajdę jakieś fajne miejsce gdzie się przed wjazdem do domu dziecka spotkamy dam znać później) na obecna chwile ma być około 70 dzieciaków plus opiekunowie.
Zabieramy wszystkich i jedziemy w okolice Grodziska Mazowieckiego potocznie zwane to miejsce off roadowe Kuklówka. Będą zaznaczone trasy którymi będzie można bezpiecznie sie poruszać (dwa kolory jeden lajcik, a drugi wiadomo jaki ...).
W czasie jazdy wyznaczone jest miejsce na ognisko żeby dzieciaki nie poumierały nam z głodu. Około godziny 13 zjeżdżamy do pobliskiego starego folwarku www.folwarkstarebudy.eu gdzie dzieciaki będą miały zapewniony obiad (każdy z nas też przed zgłoszeniem chęci cena 25pln).
a do tego pod tekstem z linka który podałem jest kolejny link:Około 18 trzeba będzie odwieść dzieciaki a potem ognicho, jazda nocna dla twardzieli. Noclegi w trakcie organizacji.
 (taka mala prowokacja...)
   (taka mala prowokacja...)  
 jacek4
 jacek4

tomgrodzisk
 tomgrodzisk

no chyba, że auto będzie suszył
 no chyba, że auto będzie suszył 
 517015460
 517015460 jacek4
 jacek4

jacek4