Wyloguj
Dzieciaki Na Paki Akcja Łosiowisko
Wszystkie wydarzenia Moje wydarzenia Oczekujące zaproszenia Minione wydarzenia +Nowe wydarzenie Szukaj
Zgłoś wydarzenie Udostępnij
Opcje dla wydarzenia
Wydrukuj
Exportuj do iCal
Zignoruj wydarzenie
Twoja odpowiedź
Czy chcesz uczestniczyć?
Tak Nie Może
Admini
kapsztyk
Utworzył(a) wydarzenie
Napisz wiadomość
Wszystkie (1)
Potwierdzeni goście
Wszystkie (41)
Oczekujące odpowiedzi
Wszystkie (4)
Wydarzenie
Kategoria:
POGOTOWIE POMOCOWE
Termin:
OD : sobota, 29 października 2011 08:00
DO : sobota, 29 października 2011 19:00
Ilość miejsc:
Nieograniczona
Utworzył(a) wydarzenie:
kapsztyk
Szczegóły wydarzenia
Uwaga!!! Koszulki szare i białe z czarnym nadrukiem cena 30pln
Zamówienia prosze składać na adres
fornirowane@fornirowane.pl
W cene koszulki doliczone 5pln na prezenty dla dzieciaków.
Chętni na obiad prosze składać zamówienia .
Dnia 29 października spotykamy się w domu dziecka nr 6 Konstancin-Jeziorna Słoneczna 12 (znajdę jakieś fajne miejsce gdzie się przed wjazdem do domu dziecka spotkamy dam znać później) na obecna chwile ma być około 70 dzieciaków plus opiekunowie.
Zabieramy wszystkich i jedziemy w okolice Grodziska Mazowieckiego potocznie zwane to miejsce off roadowe Kuklówka. Będą zaznaczone trasy którymi będzie można bezpiecznie sie poruszać (dwa kolory jeden lajcik, a drugi wiadomo jaki ...).
W czasie jazdy wyznaczone jest miejsce na ognisko żeby dzieciaki nie poumierały nam z głodu. Około godziny 13 zjeżdżamy do pobliskiego starego folwarku
www.folwarkstarebudy.eu gdzie dzieciaki będą miały zapewniony obiad (każdy z nas też przed zgłoszeniem chęci cena 25pln).
Atrakcje które mają być (mam nadzieje że wszystko wypali) to :
ekipa z
www.dragonpaintball.pl
kurs tańca i pokaz z
www.pauladance.pl,
malowanie twarzy,
lepienie garnków z gliny,
koledzy z
www.teren4x4.pl pomogą w organizacji.
Baza Bieganów zapewni -jazda quadami,jazda wozem konnym,wybijanie monet okolicznościowych.
Pani Dyrektor domu dziecka powiedziała ze mile widziane nasze rodziny. Tor do jazdy terenowej typowo techniczny może na czas, w nagrodę przejażdżka ferrari lub porsche po czarnym

oczywiście dla dzieciaków...
Około 18 trzeba będzie odwieść dzieciaki a potem ognicho, jazda nocna dla twardzieli. Noclegi w trakcie organizacji. Projekt na koszulki i nalepy w trakcie. Pojawili się sponsorzy to może za obiady za dzieciaki zapłacą. Myślałem nad dyplomami dla nich. W cenie obiadów kiełbaska i kaszanka od właścicielki na ognicho. Tylko brakuje... NAS ale to da się zrobić mam nadzieje. Resztę informacji na bieżąco będę podawał. Proszę o zapisy.
Pomagają
OSP z Radziejowic postawi wóz strażacki
www.margot-bis.pl
Piekarnia Magdalenka
www.fornirowane.pl
"Rybak-Fructavia" P.P.H. Helena Rybak
http://ejko.com.pl
www.warsaweagles.com
www.bazabieganow.pl
www.ludowachata.pl
www.landparts.pl
www.landstore.pl