Powoli mój zasób cierpliwości się kończy . Czy ktoś mi jeszcze dokopie czy podniesie
 Powoli mój zasób cierpliwości się kończy . Czy ktoś mi jeszcze dokopie czy podniesie 
 to może sam sobie  przekalkuluj
  to może sam sobie  przekalkuluj   remont  silnika  fochc tak jak  bozia  przykazała
  remont  silnika  fochc tak jak  bozia  przykazała    z rozrządem  i gratami  wszystkimi  , szlifami ,osiowaniem itd.  to koszt  około  7 do 8 tysi  rozrząd zmienileś  ale  tu  w twoim przypadku   motor sie  kończy kwestia jest taka : ile chcesz nim  jeszcze  sie przemieszczać , i czy stać cie  na podjętą  decyzje
 z rozrządem  i gratami  wszystkimi  , szlifami ,osiowaniem itd.  to koszt  około  7 do 8 tysi  rozrząd zmienileś  ale  tu  w twoim przypadku   motor sie  kończy kwestia jest taka : ile chcesz nim  jeszcze  sie przemieszczać , i czy stać cie  na podjętą  decyzje    używke  dostaniesz za około 2tysie
 używke  dostaniesz za około 2tysie  
 bo raczej już go nie chce (LPG na gwarancji itd..)
  bo raczej już go nie chce (LPG na gwarancji itd..) 
 z exem sie bierze ślub   jak  włożysz w niego góre złota  to sie będziesz cieszył z jazdy
  z exem sie bierze ślub   jak  włożysz w niego góre złota  to sie będziesz cieszył z jazdy   podobnie jest z żoną
 podobnie jest z żoną   
  w innym wypadku lepiej sobie odpóścić  i najlepiej  z nim nie zaczynać  jeżeli patrzy sie na kase
    w innym wypadku lepiej sobie odpóścić  i najlepiej  z nim nie zaczynać  jeżeli patrzy sie na kase  
 a czy nie da się innego silnika bardziej nie zawodnego od innych exów OHW czy co
     a czy nie da się innego silnika bardziej nie zawodnego od innych exów OHW czy co  
sie da tylko musisz kupić calego bo elektryka jest innaOHW czy co
 co do ohv  to ja wlaśnie  zabiłem swojego  więc  nie myśl że  tu problemów nie będzie może troche mniej  ale też są
 co do ohv  to ja wlaśnie  zabiłem swojego  więc  nie myśl że  tu problemów nie będzie może troche mniej  ale też są  

Piotr na pewno nie tyle za ile go wystawiłeś... kup silnik i przełóż, weź od Grzecha z Mogilna, ja jego silniki przeszczepiłem już do 3 aut i wszystkie śmigają ostatni klient z Wrocka pisał sms że jest prze szczęśliwy, za 1800 wyrwiesz od niego golasa z przebiegiem 120-140 tyś pogonisz kasety po 150 i głowice po 300 napinacze po 100 i od razu się lepiej poczujesza ile wezmę za niego w takim stanie
 wit.rys
 wit.rys

Zmieniłeś imię Kojotku...boris,
Czy możesz mi dać
 ???
 ??? 

wit.rys
 wit.rys