jakbyś miał nieszczelność w dolocie to by było "mieszanka w układzie zbyt uboga", jak jest "zbyt bogata" to kable/świece albo pomerdałeś coś z rozrządem jednak... albo ten remont głowic nie pyknął do końca.
...jest napisane że "mieszanka w układzie zbyt uboga"
a nie "bogata"...popatrz wyżej na screen z ForScana. Co do rozrządu to póki co nie przyjmuję do wiadomości że coś jest nie tak. Niby robiłem takie coś pierwszy raz w życiu ale teoretycznie wszystko poszło gładko tak jak w manualu i jak FordTechMakuloco przykazał
https://www.youtube.com/watch?v=b2R3ZLQyu3U, sprawdzałam wszystko 10 razy...baaa...20 nawet
(...jedyna różnica jaka wystąpiła u mnie to taka że ja miałem łańcuchy rozrządu z 2 ogniwami zaznaczonymi na czarno a u niego są 3 ogniwa. U mnie jedno czarne ogniwo wyszło na dolnej zębatce na godz 6 a na wariatorze wychodziło idealnie nad znakami "L" lub odpowiednio "R" - czyli tak jak jest w manualu) . Co do remontu głowic to nie wiem...ja tego nie robiłem, podobno robił go gościo kumaty z 30 letnim doświadczeniem z głowicami. Ale jak to w życiu bywa...różnie może być
. Póki co mam nadzieję że to coś ze szczelnością lub czymś podobnym...ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia