Rafał, może chcesz przymierzyć czwartego Shifta?No dobra a normalnie te napisy (nie kontrolki) nie powinny się świecić razem ze światłami?
Kojot, kurde trzy shfty były zakładane. jakie jest prawdopodobieństwo ze wszystkie 3 walniete?
dawno to było ale z tego co pamiętam to też miałem tak (4x4 i podświetlenie w przycisku) ale napędy były rozpięteale świeciły sie kontrolki, czy podświetlenie przycisków?
ja też tak miałem jak to rozbierałem bo wszędzie w info było napisane "przykleić" a nikt nie dodał żeby uważać podczas rozbierania aby praktycznie tylko na to zwrócić najwaięcej uwagi i to bez jakichś wstępnych ustawień czy kołków jest problematyczneWażne jest też odpowiednie ustawienie tej płytki. Nie wiedziałem, że ta płytka niema kołka ustalającego i tylko przez przypadek zaznaczyłem jak była założona.
U mnie kontrolka się zapala jak przekręcę włącznik ale reduktor nie działa. Na AUTO kontrolka też się zapala a przód dopina. Na LOW nawet przekaźnika nie słychać.od kontrolek jest shift na nim jest coś w rodzaju czujnika więc jeżeli nie przekręcił sie to nie zaświecą sie lampki
tyle czasu na forum i takie pytanie?A to reduktor przód załącza?