The relay box is located on the rear passenger side quarter trim panel.
To access this box you must remove the trim panel.
Relay box jest usytuowana po stronie pasazera za tylna wewnetrzna boczna obudowa ,oslona(Quarter trim panel)nie wiem dokladnie jak to polsku sie nazywa Sorry.
Aby miec dostep musisz ja zdjac.
MOze ktos na forum ma CD z Workshop Manual do Explo 02.
Jezeli nie to sa na e-bay po 20-25$.Na pewno sie przyda i splaci przy pierwszej naprawie.
[ Dodano: 2008-12-03, 15:06 ]
ona oświetlenie przyczepy ma w tej głównej pod maską

Zgadza się bezpieczniki i część przekażników jest pod maską ,nie wiadomo dlaczego tą resztę dali oddzielnie .
Aby pomieszac Ci w glowie a dealer mogl zarobic
[ Dodano: 2008-12-03, 15:37 ]
Coś mi nie wychodzi to szukanie kolejnych skrzynek z bezpiecznikami. Zbigbig-chętnie bym je sprawdziła ale nie mam pojęcia gdzie one są. tłumaczenie lokalizacji jednej ze skrzynek jest takie"znajduje się na odwrotnej stronie przedziału pasażerskiego. Aby uzyskać dostęp po przekaźników należy usunąć przedział pasażerski"-jak to rozumieć? Albo kolejna skrzynka"znajduje się w tylnej stronie pasażera..aby uzyskać dostęp należy usunąć płytę". No ja tego nie rozumiem. Jedynie co to znalazłam ta 5 skrzynkę" Auxiliary czy Advance Trace"(nie wiem które odnosi się do skrzynki) w komorze silnika. Chyba,że ja źle sobie tłumaczę-umiejscowienie tych bezpieczników. To możliwe,żeby były pochowane aż tak?
Passenger compartment fuse panel (top side)
These relays are located on the reverse side of the passenger
compartment fuse panel.
Przelaczniki sa ulokowane na odwrotnej stronie skrzynki bezpiecznikow w sekcji pasazera.
To access the relays you must remove the
passenger compartment fuse panel.
Aby uzyskać dostęp do przekaźników należy usunąć obudowe skrzynki bezpiecznikow w sekcji pasazera.
Wiem ze to troche tachniczne nazwy itd ale staniesz sie niedlugo inzynierem,czytaj dalej i glowa do gory a moze otworzysz garaz
nie probuj tlumaczyc calego tekstu doslownie bo nie ma to sensu po polsku,sam to widze.