daj znać co znajdzieszjestem święcie przekonany, że i tak za rozbieranie reduktora się zabiorę,

daj znać co znajdzieszjestem święcie przekonany, że i tak za rozbieranie reduktora się zabiorę,
kurkaRaczej chyba shift motorka ...
Kra niema wolnobieżki ma SOHC miał na myśli przecięcie przewodu przy sterowniku za radiem. A ty masz 4x4 high czy 4x4 auto w pozycji środkowej, działa ci wtedy napęd prawidłowo?kra, wolnobieżkę sprawdzałem -ok, prądzik na brązowym przewodzie przy shift motorku jest![]()
zgłupiałem już , przetnę chyba jeszcze ten brązowy przewód i dam zasilanie z aku
Ale fajnie wiedzieć co nie działa zanim się coś wymieni. Wiem, że grzebanie w reduktorze nie bardzo się opłaca przy cenach używanych części, ale może to jakaś pierdoła. Można też w całości wymienić exaRacja, ale wcześniejsze objawy były takie, że reduktor robił, przód też, za to nie chciał rozłączać z LOW, dopiero po wielokrotnym wyłączeniu zapłonu w ustawieniu 4H, a potem, jak i to nie pomagało, to po zdjęciu klemy na 20 minut (też miałeś takie numery). Wymiana Shifta nic nie dała, za to po zmianie reduktora wszystko hula jak należy.