Potrzebne mi są do Jedynki tylnonapędowej. I zastanawiam się czy AT Goodricha dadzą radę, czy lepiej od razu celować w zimówki Goodricha.AT zimą dają radęmoże nie tak jak typowe zimówki ale patrząc na to że kupiłbyś 2 komplety (zimowe i AT) to się chyba mija z celem, poza tym AT mają też właściwości zimowych bo są to całoroczne opony... Mnie osobiście AT wystarczyły na tą zime co była... gorzej jest na MT ale co nie znaczy że się nie da jeździć
to trochę zmienia postać rzeczy ale nie wiem czy którekolwiek przy jednej osi będą słusznePotrzebne mi są do Jedynki tylnonapędowej
Mam takie oponki na zimę( na lato MT-ekiKtoś je ma? I czy ktoś brał coś w tym sklepie oponeo.pl?
O to mi chodziło. Trochę się bałem tego sklepu internetowego, ale jak już ktoś brał to spoko.Mam takie oponki na zimę( na lato MT-ekiKtoś je ma? I czy ktoś brał coś w tym sklepie oponeo.pl?) , tylko troszkę większe i złego słowa o nich nie powiem , dają radę na śniegu i na oblodzonym asfalcie . Brałem je właśnie z tego sklepu , mają dość dobre ceny , szybką i gratisową wysyłkę