Trzecia generacja świeci do du..pyw żadnym niemao gen. 3 sie nie wypowiadam bo nie wiem
Tylko nie montuj silniejszych. Szybciej padną odbłyśniki.i nowe żarówki
I są niezgodne z przepisami.zamontujcie sobie LED-y - są fajne listwy 4x10W albo 8x10Wbierze to mało prądu, a świeci jakby ufo jechało
E-e, ja nie mówię o tych gówienkach co se ludzie przyklejają, tylko o oświetleniu dodatkowymI są niezgodne z przepisami.zamontujcie sobie LED-y - są fajne listwy 4x10W albo 8x10Wbierze to mało prądu, a świeci jakby ufo jechało
Nieee, tylko nowe, moje są jeszcze oryginały...Tylko nie montuj silniejszych
A jeśli nie używamy ich na drogach publicznych...I są niezgodne z przepisami
Bo co do żarówek to polecam firmowe dobrej jakości z opcją + 30 - 40 - 50 % światła więcej.Tylko nie montuj silniejszych. Szybciej padną odbłyśniki.i nowe żarówki
Właśnie takie zamiarowuję nabyć... Konkretnie +30 %polecam firmowe dobrej jakości z opcją + 30 - 40 - 50 % światła
Też mam takie dwa komplety - różnica rewelka nawet na ori zasilaniu, wstawiłem jedną i porównałem ze starą. (żarówką) Teraz jak już zrobię na przekaźnikach to następny nowy komplet wstawię.ja mam u siebie od dawna osramowskie nightbreakery i są rewela
Czarek - właśnie mocniejszych nie wstawiam, tylko bardziej wydajne, lepsze - moc pozostaje ta sama, legalna, tak jak przepisy określają.Pamiętajcie, że mocniejsze żarówki zwykle mają któtsze życie. W klio żony (które już ostatnio nie żyje) założyłem jakieś super markowe żarówki + cośtam i po krótkim czasie zdechły obie na raz, popłakałem się wymieniajac je z przymusu w nocy na zwykłe, ale klio tak ma.W exie jest łatwiej.