To włuż tam zielone diody wtedy będzie migać na pomarańczowo albo włóż zamiast wstecznego, możesz zostawić wsteczny od środka lub dokupić lampkę wstecznego osobno, przeciwmgielne też proponuje przy okazji założyć.2003r. konkretnie chodzi mi o tyl no bo migacze sa czerwone i boje sie ze policja sie przyczepi o to jak przy kontroli
że się wtrącę: wyciągasz lampę w miejscu gdzie masz wsteczne światła masz białą lub klarowną obudowę wiercisz otworek pod małą w5w dostaniesz nawet z oprawką jak poszukasz wciskasz tam pomarańczową led przekładasz przewody od kierunku i jest ideałPanowie przerabialiscie lampy tylne w swoich exach??? potrzebuje dobrego fachowca do przeróbki lamp
Dla policji nie bardzo ja mam tak zrobione, ale jak będą chcieli to dowód za to zabiorą, te światła powinny być odseparowane.że się wtrącę: wyciągasz lampę w miejscu gdzie masz wsteczne światła masz białą lub klarowną obudowę wiercisz otworek pod małą w5w dostaniesz nawet z oprawką jak poszukasz wciskasz tam pomarańczową led przekładasz przewody od kierunku i jest ideałPanowie przerabialiscie lampy tylne w swoich exach??? potrzebuje dobrego fachowca do przeróbki lamp
Nie no jasne, ja mam tam gdzie pracuje Polkowice, czepialską straż miejską, ciągle zabierali koledze za wystające koła i inne pierdoły. Ja chcę chociaż przeciwmgielne założyć bo nie mam z tyłu, a to jednak powinno być.jak będą chcieli zabrać dowód to zawsze zabiorą za cokolwiek robisz tak i jeździsz ja mam tak od 6 lat nikt nie płacze ja zabiorą to wyślą na badania techniczne powiesz za przyciemnioną przednią szybę diagnoście zrobi przegląd i wio . . . żeby jeździć bez żadnego to trzeba by kupić europę bo jak głupka trafisz to ci zabierze za brak homologacji na przedniej
ta pewnieczepialską straż miejską
A może i to policja była w każdym razie co najmniej 3 razy mu zabraliJak on dał sobie zatrzymać dowód rejestracyjny strażnikom miejskim ???